Органолептична оцінка якості карамелі та печива

Неймовірно цікавий майстер-клас «Органолептична оцінка якості карамелі та печива» для учнів з ООП було проведено 02 березня заступником директора з профорієнтаційної роботи Кутліною І.Ю. і студентами Інституту економіки та менеджменту Університету «Україна». Діти вперше відчули себе експертами, визначили якість льодяникової карамелі та печива та виставили оцінки в балах у дегустаційних бланках.
Півгодини майстер-класу проходило в цікавій атмосфері зі зворотнім зв’язком. Усім дітям дуже сподобався майстер-клас і вони запросили Ірину Юріївну до закладу, щоб в найближчий час вона провела майстер-клас дегустування шоколаду. Закінчилась дегустація жвавим обговоренням, кожен з учнів розповів, що йому сподобалось в представлених зразках і чому він поставив такі оцінки.
Хочемо подякувати Кутліній І.Ю. і студентам Інституту економіки та менеджменту за цікавий і корисний майстер-клас та натхнення до професійного розвитку, яке вони подарували учням.